1. Virksomhedsinformation

ScandinavianJewelryDesign

SJD of Sweden AB (SE556678204001)

Box 1039

S-751 40 Uppsala

Sverige

 1. Gyldighed

Disse købsvilkår er gyldige hvor dansk eller anden gældende lov ikke foreskriver vilkår som er i konflikt med disse. For privatforbrugere gælder forbrugeraftaleloven samt købeloven som også omfatter beskyttelse for ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB).

For erhvervskunder gælder Købeloven.

Mere information om dette findes på Konkurrence & forbrugerstyrelsens hjemmeside, www.forbrug.dk.

 1. Bestilling

Når du har registreret en ordre hos ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) og ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) har accepteret ordren indgås en aftale imellem dig og ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB). Ordrebekræftelse sendes til den e-mailadresse du har registreret ved din bestilling. I de tilfælde hvor bestilleren er under 18 år skal forældrenes tilladelse først hentes før købet gennemføres. Bestillingen bestilles i en anden persons navn uden tilladelse, eller på anden måde gør at ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) lider økonomisk skade, anmeldes til politi. Personoplysninger håndteres ifølge bestemmelserne i GDPR, læs mere under vores integritetspolitik.

ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) forbeholder sig til ændring af alle informationer, inklusiv men ikke begrænset til priser, tekniske specifikationer og produkttilbud, uden varsel. Ved det endelige salg til en given pris, pga. at et salgsobjekt udgår, eller pga. en forkert pris har ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) ret til at ophæve købet og tilbagebetale eventuelle indbetalte beløb på den bedste måde. ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) skal også meddele kunden om erstattende eller ligeværdige salgsobjekter findes tilgængelige. Rabatkoder kan ikke kombineres med hinanden.

 1. Betaling

Moms indgår i alle priser. Alle vores betalinger håndteres af Klarna. Ingen afgifter tilkommer ved nogle af vores betalingsalternativer. Som kunde kan du betale med kort, direkte betaling samt faktura og som privatkunde kan betaling endda gøres ved afbetaling. Betalingstid for faktura er 14 dage og fra og med den dato varerne sendes fra ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB). Hvis betalingen udebliver tilkommer et rykkergebyr på 60,00 kr samt forsinkelsesrente på 25,5%. Har du ikke handlet med Klarna tidligere vil der ved købet skabes en mikrooplysning for at vi kan kontrollere din kreditværdighed. Klarna opfylder kravene for PCI DSS og har SSL-certifikat.

 1. Levering

Bestillinger behandles og leveres lige så hurtigt som det er muligt af ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB). I tilfælde af at kunden skønner at leveringen er forsinket i en grad at kunden ikke længere ønsker levering af bestillingen, er det kundens ansvar at få bestillingen afbestilt i overensstemmelse med ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)s købsvilkår. Ved Erhvervskunders bestillinger tilbyder vi virksomhedstilpassede leveringsalternativer.

ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) tilbyder gratis fragt på bestillinger over 499DKK.

For bestillinger under 499DKK tilkommer en fragtafgift på 80DKK til levering til pakkeshop.

På ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) er det kun muligt at bestille og få leveret indenfor Danmarks grænser og altså ikke til Grønland og Færøerne.

For bestillinger til andre lande, se ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB).no, ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB).se, ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB).fi

 1. Uafhentet forsendelse

For en forsendelse som ikke bliver hentet og går i retur til ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB), trækkes en afgift på 199DKK som er ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)s omkostninger i forbindelse med returhåndtering og fragt.

Ved gentagende forsøg på at levere en pakke til kunden trækkes afgiften en gang per uafhentet forsendelse.

 1. Fortrydelsesret

Som privatkunde har du ret til at trække dig fra købsaftalen uden at angive en grund indenfor 14 dage i overensstemmelse med købeloven. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag hvor du modtog den sidste vare eller del af din bestilling. Hvis fortrydelsesretten udløber på en lørdag eller helligdag forlænges fristen til den næstkommende hverdag.

 1. Retur og åbent køb

Hos Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) håber vi altid, at du finder det rigtige produkt gennem os, men af og til bliver det måske ikke, som du havde tænkt dig, og så har du som privatkunde ret til åbent køb (fortrydelsesret) og fuld returret inden for 14 dage. Vælger du at returnere en vare, er du som kunde ansvarlig for returforsendelsen, og produktet skal være ubrugt og i uændret stand, ligesom den originale emballage også skal være i samme stand.

Returret/åbent køb gælder ikke ved returnering af en bestillingsvare, emballage med en brudt plombering, specialbestilte smykker inkl. alle forlovelses- og vielsesringe, smykker med gravering eller andre smykker, der laves og fremstilles på bestilling.

Når du returnerer et produkt, forbeholder vi os retten til at fratrække et beløb, der svarer til produktets eventuelle værdiforringelse. En værdiforringelse kan skyldes, at produktet ikke længere har samme stand, som da du modtog det. Hvis varen grundet en forkert brug har mistet den tilsigtede funktion, sker der ingen tilbagebetaling. Ved fuld tilbagebetaling skal produktet kunne sælges som nyt, og produktet og dets originale emballage skal returneres i uændret stand. Hvis du ønsker at udøve din returret, skal du kontakte os via kontaktformularen

Returforsendelse betales af dig som kunde, og du er ansvarlig for varen i forbindelse med returfragten. Hvis produktet går tabt under returtransporten eller bliver beskadiget herunder, er du som kunde ansvarlig for dette, og Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) har ret til at nægte tilbagebetaling. Vi anbefaler, at du gør returforsendelsen sporbar. Ved tilbagebetaling betales pengene inden for 14 dage gældende fra den dag, Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) modtog meddelelsen. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte kundeservice via kontaktformularen

Hvis du har betalt med faktura eller har valgt at opdele betalingen, er det vigtigt, at du kontakter KLARNA for at undgå eventuelle rykkergebyrer.

Fortrydelsesretten gælder ikke for erhvervskunder

 1. Reklamationer

Det er hensigtsmæssigt, at kunden kontrollerer leveringen ved ankomsten for at bekræfte, at varen er korrekt og fejlfri. Ved reklamation skal kunden kontakte ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)s reklamationsafdeling via kontaktformular, og oplyse om ordrenummer samt årsag til reklamationen. Derefter laves en aftale for hvordan en eventuel retur og erstatning skal håndteres. Ved godkendt reklamation betaler ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) fragten. Kunden har 3 års reklamationsret. Reklamation af skader som er opstået under transporten (transportskader) skal meddeles til vores kundeservice indenfor senest 4 bankdage.

 1. Afbestilling

Afbestilling af produkt eller tjeneste som lavet eller tilpasset specielt til kunden, er ikke muligt. Kunden har ret til at afbestille frem til at kunden har modtaget varen eller til varen er leveret til postkontoret. Dog kan ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) opkræve et rimeligt gebyr for dette. I tilfælde af at afbestilling sker efter varen har forladt vores lager opkræves der en afgift på 199 DKK.

Afbestilling er ikke gyldig før kunden har fået bekræftelse fra ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB).

 1. Ejendomsforbehold

Alle varer forbliver ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)s ejendom til den fulde betaling er gennemført.

 1. Ansvar for fejl

ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) ansvar for fejl ved levering er begrænset til gældende salgsvilkår. ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) bærer intet direkte eller indirekte ansvar for f.eks., men ikke begrænset af, uforenelighed, nedbrud af drift, datatab, merarbejde eller anden økonomisk skade.

 1. Force Majeure

Hændelser så som krig, naturkatastrofer, handlinger på arbejdsmarkedet, myndighedsbeslutninger, mistede leverancer fra underleverandører, forværrende omstændigheder samt således lignende begivenheder udenfor ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)s kontrol, hvilke ikke kan forudses, tillægges force majeure, hvilket indebærer at ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) frigøres fra sine forpligtelser til at fuldføre igangværende aftale.

 1. Konflikter

Forbruger: Tvister i forbindelse med denne aftale skal afgøres i retten som første instans. Dansk lov vil gælde.

ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) følger altid Almene Reklamationsbestyrelses anbefalinger.

 1. Alternativ konfliktløsning

Hvis du har en klage som ikke kunne løses gennem direkte kontakt med os, har du som forbruger i EU ret til at benytte et uafhængigt organ til konfliktløsning.

Følg linket for at komme til EU-kommissionens platform for klagesager:

https://ec.europa.eu/odr

Version 30/10 2021

Log ind

Are you in the right place?

 • Netherlands
 • Germany
 • Finland
 • Spain
 • France
 • Portugal
 • Ireland
 • Denmark
 • Italy
 • Sweden
 • Norway
 • Poland
 • Austria | DE
 • Belgium | DE
 • Belgium | NL
 • Belgium | FR